slide 1 slide 2 slide 3 slide 4 slide 5

Me ne, ju kani cilësi profesionale, zhvillimin, projektimin dhe paraqitjen.

Follow Mithikode.Com

Disa fjalë rreth kompanisë Mithikode®

Traject Info

Nëse jeni përballur ndonjëherë me ndonjë nga këto pyetjet si më poshtë, mos u shqetësoni më. Ne jemi këtu për ju.

 • A jeni të ngatërruar në lidhje me krijimin e një faqe interneti?
 • Keni hasur vështirësi në zgjedhjen e faqes së internetit për biznesit tuaj?
 • Sa do të kushtojë një faqe interneti?
 • Si të regjistrοni një emër domain?
 • Si të mirëmbaj një faqe interneti?
 • Can be the website compatible with major browsers?

Ne jemi te specializuar në krijimin e faqeve te internetit duke përdorur mjetet më të fundit ne hapesiren e informatikes. Duke kombinuar njohuritë, mjetet dhe programet më moderne ne sjellim rezultate të mahnitshme mbi punët tona.

Skuadra që kemi zgjedhur për të ruajtur dhe për të krijuar faqet në internet punon intensivisht për të shërbyer sa më mirë klientët tanë. Mirëmbajtja dhe siguria e faqeve së klienteve tanë është A dhe ZH në funksionimin e kompanisë sonë.

Një tjetër fushë aktivizimi e jona janë emrat domain dhe hosting, ku ju mund të zgjidhni dhe të bleni emrin e domain e zgjedhjes suaj. Për më shumë informacion përdorni faqen tonë të internetit Mithikode.com

Fjala FAQ’s perdoret për Pyetjet e bëra më shpesh ne internet. Këtu ju mund të gjeni të gjitha pyetjet dhe përgjigjet që përdoruesit e internetit kanë bërë tek ne në lidhje me krijimin e një faqe interneti dhe përdorimin e saj.

Themelimi i faqes tuaj të internetit fillon me një bisedë. Do t’ju kërkohet për të përshkruar biznesin tuaj, dhe të jepni informacion të përgjithshëm mbi preferencat që ju keni. Kjo ndodh për një arsye, se kështu do mundemi të hartojmë esticitetin e faqes, ngjyrat, dhe ta kompletojmë atë. Së bashku ne do të krijojmë një plan për faqen tuaj të internetit, duke përfshirë organizimin dhe numrin e faqeve që do t’ju duhen për të treguar dhe reklamuar punën tuaj.

Ne ofrojmë faqe interneti dhe ecommerce paketa të ndryshme, kështu që ju mund të shikoni saktësisht çfarë është e nevojshme për faqen e internetit tuaj dhe të zgjidhni nga karakteristikat në dispozicion duke ju lejuar për të parë se çfarë mund të arrihet brenda buxhetit tuaj.

Si dhe karakteristikat themelore për çdo paketë që ne kemi, duke përdorur add-ons që mund të shtohen për të përmirësuar faqen tuaj të internetit, si një galeri ose rrjetet sociale.

Ne gjithashtu mund të kombinojnë dhe te përshtasim karakteristika nga paketa të ndryshme që i përshtaten kërkesave tuaja - nëse kjo është diçka që ju kërkoni ju lutem na kontaktoni për një kuotë FALAS.

Shikoni Paketat për Website dhe zgjidhni më të përshtatshmen për JU!

 • E Argjënd
  Kurseni kohë duke përdorur layouts të përfshira në sistem.
 • Gold
  Zgjidhni një template të gatshëm ose krijoni një tuajin brënda pak minutash.
 • Platinë
  Përputhjet e standarteve maksimale për një Website.